Analyse database

Is je data nog niet op orde? Of zit het verstopt in verschillende systemen? Wij verzamelen je data vanuit verschillende bronsystemen zoals CRM, e-commerce, website/app, en email. We koppelen je data en verrijken dit, en maken het beschikbaar in een logische structuur (data model), goed beveiligd, op een plek waar je zelf overal bij kan. Als je dat prettiger vindt dan kunnen we je data ook op een eigen interne server plaatsen.

Doodle_klantraport_wit

Data silo’s

Klantdata zit vaak verstopt in verschillende systemen, die onderling los van elkaar opereren. Ieder systeem heeft zijn eigen stukje data over een individuele klant. Hoe krijg je in zo’n situatie nu zicht op wie je klant is en welk gedrag hij vertoont? Hoe plak je al deze losse data silo’s aan elkaar voor een totaalbeeld van de klant?

 

Klantbeeld

Door data uit deze verschillende systemen te halen en aan elkaar te koppelen krijg je pas echt zicht op wie je klant is hoe hij zich gedraagt. Voor een individuele klant weet je dan niet alleen wie het is, maar ook bijvoorbeeld wat hij gekocht heeft en welke producten hij bekeken heeft op de website. Een mooie basis waarop je zelf tal van analyses, selecties of rapportages kunt maken.

Analyse database

Voor een vast bedrag per maand combineren we je klantdata tot een uniek klantbeeld. We leveren een gevulde database met eigen interne data vanuit CRM, verkoopsystemen, gekoppeld met data vanuit kanalen zoals website en email, en verrijkt met socio-demografische kenmerken op basis van adresinformatie.

Wil jij een beeld hebben van je individuele klanten?

Voor welke branches werken wij?

Retail

Non-profit

Media

Entertainment

Horeca

Cultuur

Ontdek hoe een webshop in tennisartikelen nieuwe omzet genereerde

<i class="vc_btn3-icon fa fa-phone"></i> (085) 303 10 98