Personalyse

Persoonlijk en resultaatgericht marketingbureau

Wij zijn er om organisaties te helpen bij het vinden en binden van klanten via online media. Hierbij richten wij ons op het verbeteren en personaliseren van klantreizen met behulp van inzichten uit en gebruik van data. Dit doen we door het leveren van diensten rondom strategie, implementatie en het gebruik van data en marketing tools. 


We houden van een persoonlijke en resultaatgerichte benadering. We hebben korte lijntjes met onze opdrachtgevers, handelen snel en leveren wat we beloven. Bij ons vind je geen blabla maar inhoudelijke en gedegen vakkennis.


Eigenaren van Personalyse

“Wat ik het allermooiste vind aan ons vak zijn de menselijke drijfveren. Wat beweegt mensen om te doen wat ze doen? Door data te bestuderen, kun je ontzettend veel over mensen te weten komen: niet alleen over hun interesses, maar ook over hun gedrag en wat ze daartoe beweegt. Veel bedrijven weten nog niet wat een ongelofelijke meerwaarde het voor ze is om hierop in te kunnen spelen. Waardevol zijn voor de klanten van je klanten, een mooiere win-win constructie bestaat niet!”

Gertjan Bronsema

“In data-driven online marketing komen alle facetten bij elkaar die ik interessant vind. Aan de ene kant heb je de analyse, waarbij je je helemaal richt op onderzoek en de techniek. Ik ben van nature nieuwsgierig naar hoe dingen in elkaar zitten, dus daar kan ik helemaal in opgaan. De complexe vraagstukken die daarbij horen, vind ik een uitdaging. Aan de andere kant heb je het advies aan klanten. Er is niets mooiers dan het zien van blije gezichten nadat hun click through rates door het dak zijn gegaan met behulp van onze analyses en aanbevelingen. Daar doe je het toch allemaal voor?!”