Daniel Gertjan Personalyse

Je online marketing een boost geven?

Laat ons je klantreis verbeteren en personaliseren!

Analytics & Personalisatie experts

Personalyse is een data-driven online marketing bureau voor marketeers die houden van een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.


Past dat bij jou? Wij geven graag samen met jou je online marketing een boost! Samen real-time inzichten creëren in je campagnes, de conversie van je website en email optimaliseren, en data-driven personalisaties bouwen. Daar worden je klanten blij van!

Inspiratie, projecten en nieuwtjes

Alternatieven voor Mailchimp


3 alternatieve email marketing oplossingen die wel voldoen aan de AVG. 

data has a better idea personalise

Aan de slag met je data?


5 tips waar je direct mee aan de slag kunt!


personalyse predictive analytics

Predictive Analytics in practice: omzetvoorspelling met KNIME

Lees hier onze klantcase over Predictive Analytics bij NRC Media.

Dit zeggen onze klanten

"Mijn ervaringen met Personalyse zijn zeer positief! Ze hebben ons op verschillende manieren geholpen. Ik heb op geen enkele manier nog te maken gehad met teleurstellingen. Ik vind beide heren transparant, communicatief vaardig, snel én vooral inhoudelijk ijzer sterk. 100% aan te raden!"
Jan Heida  

- ABN Amro

"Het onderscheidend vermogen van Gertjan en Daniel zit hem in het feit dat ze zeer gedegen kennis hebben van data analyse & -techniek maar ook hele goede marketeers zijn. Ze spreken de taal van vele ‘bloedgroepen’ in de organisatie en begrijpen wat er nodig is succesvolle projecten te ontwikkelen. Daarnaast zijn het ook hele fijne mensen om mee werken, ze communiceren open & eerlijk en stellen zich zeer collegiaal op."

Kamer van Koophandel partner Personalyse
Vanessa Visser

- Kamer van Koophandel

"We zijn erin geslaagd om op alle gebieden de gewenste doelstellingen te behalen. Personalyse heeft goed geluisterd naar onze wensen en onze samenwerking verliep heel prettig. Het was fijn om korte lijntjes te hebben en direct te kunnen schakelen."
NRC media partner personalise
Niels Hoedjes 

- NRC Media

"Daniël en Gertjan reageren snel, denken mee met strategische vraagstukken en zorgen er dankzij innovatieve technologie ervoor dat wij meer tijd hebben om een persoonlijke relatie te onderhouden met onze achterban.  Ze zijn een sterke en analytische partner die binnen budget waarmaakt wat ze beloven."
SeeYou partner personalyse
Margreeth Bronsema

- SeeYou

Wij werken o.a. voor

Wil je ons volgen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil maandelijks tips en nieuwtjes ontvangen.

Your information is safe with us
Cookie melding
arrow_drop_up arrow_drop_down